The Ultimate Guide To iş ayakkabısı mekap

Wiki Article

Kaynak işinin doğası gereği, ağır metallerin, sıcak cisimlerin ve kesici aletlerin kullanıldığı bir iş olduğundan, bu ayakkabılar sağlamlık, aşınma direnci ve koruma sunma açısından son derece önemlidir.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

SP (Basic safety Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve whole utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük 50.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Spor ayakkabı temizlemenin en yds iş ayakkabısı yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya diğer malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

8 parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S2 güvenlik ayakkabısı gerekir

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede yds iş ayakkabısı olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı iş ayakkabısı çelik burun 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına gardenımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

You can e-mail the internet site owner to allow them to know you were being blocked. Make sure you include things like Anything you were being executing when this site arrived up along with the Cloudflare Ray ID found at The underside of this web site.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page